6 moduri de a castiga cu doTERRA

Exista zeci de motive pentru care am ales sa folosesc si sa lucrez cu uleiurile esentiale DoTERRA, insa aici voi aprofunda planul de compensare – moduri de a castiga bani.

Puteti obtine un venit substantial prin intermediul vanzarilor cu amanuntul si al membrilor preferati, al planului Fast Start, al bonusului Unilevel si al programului Power of 3

Cu planul generos de bonusare al doTERRA, veti fi platit saptamanal si/sau lunar (in functie de structura si activitatea grupului dvs.). Si toate acestea sunt sustinute de loialitatea puternica a produsului doTERRA, ceea ce inseamna ca veti beneficia de venituri reziduale puternice si pe termen lung.

Cu planul generos de bonusare al doTERRA, veti fi platit saptamanal si/sau lunar (in functie de structura si activitatea grupului dvs.). Si toate acestea sunt sustinute de loialitatea puternica a produsului doTERRA, ceea ce inseamna ca veti beneficia de venituri reziduale puternice si pe termen lung.

Fast Start Bonus

Acest program este conceput pentru a va oferi recompense imediate pentru inscrierea unui Wellness Advocate in structura dvs. Pentru toate achizitiile sau vanzarile facute de noul dvs. consultant in primele 60 de zile va vor aduce un comision de 20%.

Acest comision este singurul care se incaseaza saptamanal si se aplica pentru 3 nivele. Pentru Fast Start Bonus nu se aplica compresia.

Power of 3

Acest program este construit in jurul programului DoTERRA Loyalty Rewards Program (LRP). Sunteti recompensati cu bonusuri lunare pentru construirea unei structuri puternice cu vanzari lunare recurente.

Power of 3 este un bonus important conceput pentru a va ajuta sa va structurati afacerea doTERRA intr-un mod eficient. La inceput ii vei inscrie pentru a castiga Fast Start Bonus, iar apoi vei continua ca sponsor pentru a incepe sa-ti construiesti structura “arbore” pentru a castiga bonusuri Power of 3.

Aceste bonusuri se castiga in plus fata de orice alte comisioane castigate. Power of 3 este platita lunar.

50 $ – bonus pentru Nivelul 1

1 250 $ –  bonus pentru Nivelul 2 – este castigat atunci cand 3 persoane din prima ta linie au la randul lor cate 3 persoane in structura lor

1500 $ –  bonus pentru Nivelul 3 – este castigat atunci cand nivelul 2 are cate 3 persoane calificate pe linia principala.

Aceasta este o modalitate excelenta de a castiga comisioane mari si cea mai buna modalitate de a construi si promova afacerea dumneavoastra doTERRA. 

Bonus pools

Acest program de recompensare va fi aplicat decat dupa nivelul Premier in sus. Pe masura ce afacerea dvs. creste si va deplasati in randurile companiei, veti fi recompensati prin intermediul unor bonusuri generoase.

 doTERRA ofera un total de cinci bonusuri proportionale cu performanta de lider, ceea ce permite compensarea nu numai a volumului grupului dvs., ci si a volumului total al companiei. 6% din cifra de afaceri globala a doTERRA este utilizata pentru a plati bonusurile pentru Leadership!

Programul de recompensare a loialitatii (LRP)

de la doTERRA ofera puncte pentru produse gratuite, ce pot fi folosite pentru achizitiile lunare. In calitate de participant la LRP, veti incepe imediat sa castigati puncte care pot fi utilizate ca si bani pentru achizitionarea produselor doTERRA. Cu cat participati mai mult la LRP, cu atat mai multe puncte puteti castiga pana la 30% din totalul platilor lunare!

Scroll to Top