Cum Poti Cumpara Produse doTERRA

doTERRA ofera lunar membrilor inrolati numeroase promotii, produse gratuite, comisioane, beneficii in puncte si in bani. Pentru a facilita experientele personale cu uleiuri esentiale, doTERRA utilizeaza un model de vanzari directe, care permite membrilor inscrisi ca distribuitori (Wellness Advocate sau Wholesale Customers) sa lucreze cu clientii, spre deosebire de marketingul in masa. 

Astfel, doTERRA nu vinde direct prin puncte de desfacere sau magazine. Aceasta abordare individuala permite sa experimentam pe noi insine puterea incredibila a uleiurilor esentiale, dezvoltand in acelasi timp relatii de incredere.

Inscriere – deschide cont doTerra

Aceasta optiune iti ofera un discount de 25%-55% din pretul standard, pentru toate produsele achizitionate plus uleiuri oferite lunar in mod gratuit.

Deschiderea unui cont doTERRA NU presupune comanda lunara obligatorie, cerinta de a vinde uleiurile sau de a crea o afacere!

Pentru a deschide un cont doTerra, urmati pasii de mai jos.

[SIGN UP for doTerra] Selectati preferinta dvs. pentru limba si tara de resedinta.

PASUL 1: „Optiuni pentru inscriere”

Se va deschide o fereastra cu doua optiuni.

Bifeaza Wholesale Account pentru cont de CONSUMATOR sau Wellness Advocate pentru cont de DISTRIBUITOR.

PASUL 2: „Despre Dvs.”

Introduceti datele personale. Aceste informatii merg direct catre doTERRA prin site-ul lor securizat.

Time zone: GMT +2:00 (pentru Romania);

Please enter your Sponsor ID “ Enroller ID: Introduceti numarul de identificare 8313556, apoi da clic pe “Verify ID” (SHANTI ESSENTIAL SRL);

Creeaza o parola. Cititi si acceptati termenii si conditiile de inscriere online si apasati CONTINUARE.

PASUL 3 : „Configurarea primei comenzi”

Aici, alegeti ce doriti sa comandati.

Varianta 1: Alegeti un KIT inscriere doTerra din partea de sus a ecranului. Toate kiturile sunt minunate! Vezi ce se ti potriveste.

sau 

Varianta 2: Daca nu doriti sa achizitionati un Kit inrolare doTerra si doriti sa comandati doar cateva uleiuri, selectati Taxa de inrolare de 20 EURO “Enrollment Fee”. Chiar daca veti alege aceasta taxa, veti constata ca se amortizeaza foarte repede.

Achizitia unui kit inrolare doTERRA anuleaza taxa de 20 EURO. 

Daca exista si alte produse pe care doriti sa le achizitonati, le puteti adauga acum si vor fi livrate impreuna cu comanda dvs. de inscriere. In tabel, “Introduceti suplimentar numarul de articol” (Enter additional item # or product name): trebuie doar sa scrieti codul produsului sau sa scrieti primele litere si va aparea o casuta de unde veti putea selecta produsul dorit.

Selectati modalitatea de plata prin card bancar sau BankWire (virament bancar).

GATA! Sunteti inscris iar prima dvs comanda a fost procesata! Veti primi pe email de la doTerra cateva informatii despre contul dvs. 

Ulterior, puteti configura programul de fidelizare LRP (este optional, insa aduce numeroase beneficii!). Configurarea dureaza cateva minute si este foarte simpla! Daca alegeti sa configurati mai tarziu, este de preferat ca setarea sa se faca pana la sfarsitul lunii in curs (pana pe 28 ale lunii), pentru a putea beneficia de ofertele lunii viitoare. Daca ai nevoie de asistenta, contacteaza-ma pentru a te ajuta.

Motive sa te alaturi echipei noastre:

Acces la apeluri regulate, seminarii web și instruire, programe de promovare, evenimente

Grupul privat Facebook, unde puteți găsi informații suplimentare despre produse și afacere

Sfaturi privind distribuirea uleiurilor prin intermediul blogurilor, site-urilor web și a rețelelor sociale

Posibilitatea de a crea venituri reziduale reale printr-un model de afaceri legitim și de succes (nefiind nevoie să renunțați la job-ul dvs. permanent)

O comunitate de oameni incredibili!

Scroll to Top