LRP - Programul de Recompensare a Loialitatii

Cel mai eficient mod de a cumpara produse doTERRA este prin LRP – Loyalty Rewards Program (Programul de Recompensare a Loialitatii).

Este o comanda lunara foarte flexibilaoptionala, pentru uleiuri esentiale si alte produse wellnes, care va vor aduce puncte (credite) pe care le puteti utiliza pentru achizitionarea ulterioara a produselor, cat si uleiuri oferite gratuit lunar.

Personal Volume (PV)= fiecarui produs ii este alocat un numar de PV. In multe cazuri, PV este aproximativ egal cu valoarea in Euro a produsului.

Aceasta voaloare o gasiti in cosul de cumparaturi, in descrierea produsului, langa pret.

Beneficii LRP dōTERRA

Castigati inapoi 10-30%! doTERRA calculeaza un procent din comanda dvs. (incepand de la 10%) si pana pe data de 15 a lunii urmatoare, punctele afisandu-se in contul dvs. Cu fiecare luna in care veti continua sa participati la program, procentajul dvs. va creste pana la 30%, achizitii care vor fi valorificate in puncte.  

Procentul castigat prin comanda LRP este adaugat in contul dvs. prin puncte. Puteti utiliza ulterior aceste puncte pentru a achizitiona produse.

Produsului Lunii (POM – Product of the month): Daca LRP-ul dvs. lunar este setat la cel putin 125PV, va calificati pentru Produsul Lunii si primiti un produs gratuit cu comanda LRP. Retineti: comanda LRP trebuie procesata inainte de data de 15 ale lunii pentru a primi POM.

Recupereaza cheltuielile de transport, transformandu-le in puncte! Obtii astfel 7 puncte, alege optiunea de expediere de 7 EURO  sau 9 puncte  alegand 12 EURO (curier rapid).

 doTerra ofera produse cu pret redus exclusiv doar pentru cei care utilizeaza LRP.

Puteti utiliza punctele cumulate ori de cate ori doriti, achizitionand produsele pe care le indragiti.

Repere PV – LRP dōTERRA

Afla cum poti pastra si beneficia de punctele cumulate:

1 – 49 PV este minimul necesar pentru a-ti MENTINE punctele si procentajul cu care ai inceput (cu cat mai mare kit-ul de inrolare cu atat mai mare va fi procentul de la care incepi). Nu vei avansa catre 30% in acea luna si nu vei castiga puncte.

50 – 99 PV – CASTIGI PUNCTE  si CRESTI PROCENTAJUL pe care il primesti inapoi din valoarea comenzilor lunare (cresti cu 5% la fiecare trei luni pana ajungi la 30%).

Peste 100 PV reprezinta numarul de puncte lunare ce trebuie mentinut in permanenta in template-ul LRP-ului ca sa fii ELIGIBIL PENTRU COMISIOANE, in urma programului Power of 3

peste 125 PV – reprezinta numarul minim de puncte al comenzii tale pentru a beneficia produsul GRATUIT al lunii POM (Product of The Month). Comanda trebuie plasata intre 1 si 15 ale lunii!

peste 200 PV – reprezinta numarul minim de puncte pentru a beneficia de OFERTELE SPECIALE periodice, produse valoroase oferite gratiut, precum Ulei Esential Tamaie Frankincense, Immortelle Anti-Aging Blend etc.

Cat se poate castiga intr-un an, 18 luni sau 2 ani? Exemplu de calcul

Comanda lunara de 50PV – Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 1 an: 189PV.  Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 18 luni: 321. Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 2 ani: 453 PV.

Comanda lunara de 100PV – Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 1 an: 294PV. Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 18 luni: 516PV.  Puncte cumulate pentru produse gratuite dupa 2 ani: 738 PV.

Cum setez LRP-ul

Acceseaza tab-ul SHOP Creeaza o comanda noua: In casuta din partea dreapta a ecranului computerului tau acceseaza link-ul CREATE NEW LRP ORDER. 

Daca ai deja un LRP salvat, vei putea sa il editezi

Selecteaza data pana pe 15 ale lunii (daca te-ai inscris in ianuarie alegi o data din februarie ca si presetare; oricand poti modifica aceasta data, dar si continul cosului).

Adauga produsele in cos. Continua, Modalitatea de plata, Salveaza si gata! Ai presetat un LRP pentru luna urmatoare.

In cazul unui LRP nou: Toate comenzile trebuie plasate pana in data de 28 ale fiecarei luni. Atentie! nu 29, nu 30, nu 31. NICI UN LRP NU VA MAI FI PROCESAT DUPA DATA DE 28!!! Orice modificare a comenzii trebuie facuta inainte de data de 27 ale lunii.

Pastreaza template-ul si editeaza doar inainte de a plasa urmatoarea comanda pentru a nu risca scaderea lui sub 100 PV si pierderea comisioanelor.

Odata setat LRP puteti pune la Edit payment, optiunea Use Bank Wire, astfel incat sa nu riscati plecarea si platirea unei comenzi pe care ati uitat sa o editati.

Retine:

 • LRP-ul ramane salvat, aceleasi produse raman in cos si pentru luna urmatoare, si urmatoare. Trebuie actualizat doar cosul la fiecare comanda, altfel risti sa primesti aceleasi produse, de aceea este recomandat ca de fiecare data dupa ce ai plasat comanda LRP, sa intri, sa verifici si sa modifici comanda (ea s-a presetat automat pentru luna urmatoare).
 • Trebuie sa participi pentru cel putin 60 de zile la programul LRP inainte de a revendica punctele. Daca LRP-ul este anulat inainte de 60 de zile, Wellness Advocate nu va primi punctele acordate.
 • Se achita 2 euro pentru fiecare  100 PV  revendicate
 • Pentru a beneficia gratuit de Produsul Lunii POM, comanda LRP trebuie procesata inainte de data de 15 ale lunii, cu o comanda de minim 125 PV. Este recomandat ca toate comenzile sa fie prin facute programul LRP, doar acesta calculeaza punctele de loialitate, incasare comisioane.
 • Daca vrei ca o comanda sa fie plasata mai repede decat data prestabilita, modifica cosul cu produsele dorite, salveaza, apoi intra in shop si in tabelul din dreapta unde ai LRP, ai un buton galben unde scrie SHIP NOW.
 • Punctele cumulate apar pe data de 15 a lunii urmatoare.
 • Punctele expira dupa 12 luni de la data emiterii.
 • Programul este gratuit, fara taxe.
 • Nu exista o limita lunara maxima de acumulare a punctelor.
 • Toate punctele si procentajul vor fi imediat anulate odata cu anularea LRP-ului.
 • Punctele nu au valoare de rascumparare in numerar si sunt netransferabile.
 • Produsele achizitionate cu puncte LRP nu sunt destinate revanzarii.
 • Puteti anula oricand, apeland  doTERRA Romania telefonic 

Doresti sa cumulezi puncte rapid?

Loyalty Rewards Fast Track

100 puncte LRP  (rata de recompensare pentru luna urmatoare) Wellness Advocates nou inscrisi, care se comanda la inscriere Natural Solutions Kit Procentul din comanda va incepe de la 15% 

200 puncte (rata de recompensare pentru luna urmatoare) Wellness Advocates nou inscrisi, care se comanda la inscriere Every Oil Kit Procentul din comanda va incepe de la 20%

400 puncte LRP (rata de recompensare pentru luna urmatoare) Wellness Advocates nou inscrisi, care se comanda la inscriere Diamond Kit Procentul din comanda va incepe de la 25%

Inscrie-te ca Wellness Advocate sau Wholesale Customer si participati la Programul de Recompensare a Loialitatii!

Scroll to Top