Power of 3 doTERRA

Programul Power of 3 este construit in jurul programului DoTERRA Loyalty Rewards Program (LRP). Sunteti recompensati cu bonusuri lunare pentru construirea unei structuri puternice cu vanzari lunare recurente.

Power of 3 este un bonus important conceput pentru a va ajuta sa va structurati afacerea doTERRA intr-un mod eficient. Fiecare membru nou pe care l-ati inscris se va alatura “liniei descendente”. La inceput ii vei inscrie pentru a castiga Fast Start Bonus, iar apoi vei continua ca sponsor pentru a incepe sa-ti construiesti structura „arbore” pentru a castiga bonusuri Power of 3.

Daca doriti sa maximizati planul de compensare, plasati nou-inscrisii sub un alt membru al liniei descendente, care credeti ca are motivatia si pasiunea de a deveni un “constructor” sau distribuitor ca tine.

Pentru a va califica, trebuie sa aveti o comanda lunara 100 de PV. Toți cei 3 membri ai echipei pe care ii inscrieti trebuie sa aiba si ei o comanda de 100 PV LRP, precum si orice persoana pe care o inscriu mai tarziu.

Nivelul 1: bonusul de 50 Eur (in plus fata de orice alte comisioane castigate) este castigat atunci cand cele 3 persoane de pe prima linie au comanda de minim 100PV lunar, cu un volum al echipei de 600 PV

Nivelul 2: bonusul de 250 Eur este castigat atunci cand 3 persoane din prima ta linie au la randul lor cate persoane in structura lor. Daca ei castiga bonusul de 50 Eur atunci si tu castigi bonusul de 250 Eur.

Nivelul 3: bonusul de 1.500 Eur este castigat atunci cand nivelul 2 are 3 persoane calificate pe linia principala. Cand fiecare dintre ei castiga bonusul de 50 Eur atunci si tu castigi un bonus de 1500 Eur (in plus fata de orice alte comisioane castigate)

Power of 3 este platita lunar.

Volumul echipei reprezinta valorea totala a comenzilor plasate de dvs., plus toti Wellnes Advocates si clientii dvs. de la nivelul unu.

Puteti construi cat mai multe echipe si nu exista limite pentru bonusurile pe care le puteti castiga. Odata ce ati inceput sa va structurati afacerea doTERRA pentru a castiga Bonusul de 3, trebuie sa continuati sa construiti in acest mod si sa ii ajutati pe ceilalti din echipa dvs. sa castige acest bonus.

Aceasta este o modalitate excelenta de a castiga comisioane mari si cea mai buna modalitate de a construi si promova afacerea dumneavoastra do TERRA.

 
Scroll to Top